Home » » Kadında Mastürbasyon Teknikleri

Kadında Mastürbasyon Teknikleri

Yazar: Unknown on 16 Ağustos 2013 Cuma | 19:38

Eskiden kadınların hiç mastürbasyon yap­madıkları varsaylırdı. Kadınların yoğun cin­sel gereksinim duyabilmesi kabul edilebilir ya da olanaklı görünmüyordu. Ancak mastürbas­yon, birçok kadının (genellikle çocukluklarında bedenlerini doğal bir biçimde incelerken) kazayla keşfettikleri çok normal bir etkinlik­tir. Mastürbasyon ayrıca başka bir kişiyle seks söz konusu olduğunda ne tür dokunuşlardan hoşlandığınızı ve hoşlanmadığınızı anlamanı­za yardım eder.

Cinsel bölgenizle ilgili bilgi eksikliği ya da utangaçlık mastürbasyon yapmanızı engelli­yorsa, anatomi ve cinsel deneyimle ilgili bol resimli bir kitap okuyarak cinsel bölgelerinizi tanıyın. Yalnızken bu bölgeye hafifçe doku­narak ve okşayarak ne tür bir tepkiye neden olduğunu öğrenin. Şimdi bilinmeyen bir sev­gilinin size zevk verdiğini düşünün; seks yap­mak istediğiniz düşsel kişiyi gözünüzde can­landırın. Acele etmeden, yalnızca aldığınız zevki düşünene kadar klitoris ve vajinanıza dokunup okşayın ve bölgenin şiştiğini ve ıs­landığını hissedin.

Kadınların Mastürbasyon Yapması Zararlı mıdır?

Şayet kadının sosyal düzenini, cinsel yaşamnı olumsuz etkilemiyorsa ve abartılmadığı sürece hiçbir zararı yoktur. Mastürbasyon kadının cinsel bir partneri yoksa bir ihtiyaçtır. Ancak burada şuna dikkat etmek gerekiyor. Eğer mastürbasyonu karşı cinsle birlikte olmaya tercih ediyorsanız bunun pek sağlıklı olmadığını bilmelisiniz.

Kadınlar Mastürbasyonu Nasıl Yapıyor?

Kadınların mastürbasyonu erkeklerden biraz farklıdır. Kadınlarda dokunmadan ziyade düş, hayal ön plandadır. Öyle ki kadınlar sadece göğüslerine dokunarak da mastürbasyon yapabilir. Kadınlarda kasın bölgelerinde bir sıcaklık olşur, ardından klitorise dokunma ihtiyacı duyulur. Daha önceden cinsel ilişki yaşamış kadınlarda vajinada doldurulması gereken bir boşluk hissedilir ve o bölgeye bir basınç yapma ihtiyacı duyulur. Daha önceden cinsel ilişkiyi hiç yaşamamız kızlarda bu basınç hissi ve boşluk duygusu yoktur; çünkü kız daha bedenin bu özelliğini keşfedememiştir.

Peki Genç Kızlar Nasıl Matürbasyon Yapıyor?

Genç kızlar da vajinaya dokunarak, okşayarak mastürbasyon yapar. Bunun dışında bacaklarını açıp kapayarak , bir şeylere sürtünerek orgazma ulaşabilirler. Ayrıca banyoda basınçlı suyun vajinaya tutulması da bir çeşit mastürbasyondur. Bunun kızlık zarına herhangi bir zararı olmaz

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.