Home » , » Hamilelikte nasıl sevişilir?

Hamilelikte nasıl sevişilir?

Yazar: Sibel Yeşilci on 19 Mayıs 2014 Pazartesi | 22:33

Ancak hamilelik döneminde seksin sonlanması gerekmiyor. Eğer doktorunuz herhangi riskli bir durum ve sakınca görmüyorsa, hamileliğinizin son dönemlerine kadar seksin tadını çıkarabilirsiniz.

Hamilelikte seks için pek çok güvenli pozisyon var. Bebeğe herhangi bir zarar vermeyen bu pozisyonlar, hem sizi hem de eşinizi son derece mutlu edecek.

Kadının üstte olduğu pozisyon

Hamileler için bu pozisyon oldukça uygundur. Bu pozisyon ile hem karnınıza ağırlık gelmesini önleyebilir hem de cinsel birleşmeyi derinlemesine hissederek kontrol edebilirsiniz.

Kaşık pozisyonu

Kaşık pozisyonu, hamileler için en rahat pozisyonlardan biridir. Bu pozisyon ile karnınıza ağırlığın baskı yapmasını engellemiş olursunuz. Kaşık pozisyonu için kadın yan yatar. Erkek de aynı yönde yatarak partnerini arkadan sarar ve cinsel birleşme sağlanır. Bu pozisyonu hamilelikte daha rahat bir hale getirmek isterseniz belinizin altına yastık yerleştirerek destek alabilirsiniz.

Köşe pozisyonu

Bu pozisyon için ilk olarak kadının bacaklarını yatağın uç kısmında kalacak şeklide uzanması gerekiyor. Partneriz ise ayakta durabilir ya da yatakta dizlerinin üzerinde çökebilir. Bu pozisyonda seksi doruklarına kadar hissedecek, eşinizle göz göze gelirken tutkuyu tüm vücudunuzda hissedeceksiniz.

Yan yana pozisyonu

Yan yana pozisyonu özellikle hamileliğin ilerleyen dönemlerinde hem güvenli hem de ağırlığın karnınıza yüklenmeyeceği bir pozisyondur. Partnerinizle yüzleriniz birbirine bakacak şekilde yan yana uzanın. Ardından partneriniz bacağını sizin bacağınıza doğru uzatarak pozisyon almalıdır. Bu pozisyonda siz de bacağınızı ister düz tutabilir isterseniz de dizinizi hafif kıvırabilirsiniz.

Diz üstü pozisyonu

Karnınıza ağırlığın yüklenmeyeceği bir başka pozisyon da diz üstüdür. Bu pozisyon için partneriniz bir sandalye ya da koltuğa oturmalı. Sizde onun kucağında oturur pozisyon almalısınız. Ağırlığın karnınıza yüklenmeyeceği bu pozisyonda da cinselliğin tadına varabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.