Home » » Genç kızlar nasıl mastürbasyon yapar?

Genç kızlar nasıl mastürbasyon yapar?

Yazar: Sibel Yeşilci on 14 Aralık 2014 Pazar | 18:40

Bu yazımızda sizlere genç kızlar nasıl mastürbasyon yapar sorusu hakkında bilgiler vermeye çalışacağız. Ergenlikten itibaren biz kızların vücudu kadınsı bir görünüme girmeye başlar. Artık çocukluktan çıkıp genç kız olmaya başlarız. Her kadının olduğu gibi göğüsler de büyüme kalçalar da genişleme vs. olgun bir birey haline gelmeye başlıyoruz. Kadınların cinsel organları ile erkekler gibi sürekli temas halinde olmaması mastürbasyonu öğrenmelerini geciktirmiştir.

Genç kızlar mastürbasyon yapmaktan korkar bir durumdadırlar, bu konuyu çevre de konuşabilecek bir kişi veya soracak bir arkadaş bile bulmak neredeyse imkansızdır. Bütün kızlar da var aslında utangaçlık. Genç kızların mastürbasyon mastürbasyon yapma fikri beraberinde birçok soruyu da beraberinde getirir. Ya kızlığıma (bekaretime) bir şey olursa, mastürbasyon yapmak günah mı, mastürbasyon yaptım kendimi kötü hissediyorum gibisinden... Bu sorulara hem cevap vermeye çalışalım.

Mastürbasyon nedir?
Mastürbasyon kelimesi latince olup "masturbare = (elle bozmak )" fiilinden türemiştir. Türkçesi ve günümüzde ifade anlamı ise erkek ve kadının kendi kendine cinsellik yaşaması, kendi kendine tatmin olmasıdır. Bir anlamda da kişinin kendi kendine cinsel doyum yaşaması diyebiliriz.

Genç kızlar nasıl mastürbasyon yapar?
En önemlisi konunun özü mastürbasyon yapmayı bir kadın olarak ifade etmek istiyorum. Ergenlik döneminden sonra kızlarda karşı cinse karşı bir ilgi ve arzulama olmaktadır. Kimi zaman bir film izlerken kimi zaman da karşı cinslerin (erkeklerin) davranışları etki yaratmaktadır.

Öncelikle kızlar kendinizi rahat hissettiğiniz yerde mastürbasyon yapabilirsiniz. Aklınızdaki bütün herşeyi bir kenara bırakın sadece o anı yaşamanızı tavsiye ederim. Öncelikle kızlar bacak arasına yastık koyup sürtünerek mastürbasyon yapabilirsiniz. Bacaklarınızın arasında yastık varken göğüs uçlarınızla oynayın hayal dünyanız için bunu gerçekleştirin birini arzulayın zevk alacaksınız bir süre sonra boşalabilirsiniz.

Diğer bir şekil ise vajina girişi klitorisi okşamak, her kız, klitoris dediğimiz, küçük dudakların üst birleşim köşesinde, deri altında ele gelen ufak yerden zevklenir. Sizde uzanın kafanızda hayaller kurun birini arzulayın vajina girişine zarar vermeden klitoris küçük dudaklar etrafında daireler çizin bir elinizle göğüslerinizi okşayın bir süre sonra ıslanma olacaktır. Göğüs uçları mastürbasyon yaparken biraz büyüme olacaktır kendinizi akışına bırakın iyice zevk alın bu şekilde boşalabilirsiniz. Bu yöntem en çok kullanılan bayanların mastürbasyon şeklidir.

Bir diğer şekil banyoda mastürbasyon yapmak, kızlar erkeklere göre daha duyarlı vücuda sahiptir. Eğer banyoda iseniz basınçlı suyun klitorise tutulması ile mastürbasyon ise bayağı yaygın bir yöntemdir, bu da kızlık zarına zarar vermez. Aklınızdaki bütün her şeyi bir kenara bırakın hayal dünyanız içinde vajinanıza su tutun zevk alacaksınız.

Kendinizi rahat hissettiğiniz yerde bacaklarınızı açıp kapatarak da mastürbasyon yapabilirsiniz. Bunu yaparken yatağa uzanıp hayal dünyanız içinde klitoris okşayın etrafında daireler çizin baskı uygulayın vajina dudaklarını elinizde okşayın yüzeysel olarak bir şeyler sürtebilirsiniz. Bir elinizle göğüs uçları ile oynayın bir süre sonra ıslanma olacaktır ve kısa süre içinde boşalacaksınız.

Genç kızlar kızlığıma (bekaretime) birşey olur endişesi ile bir kısmı da iç çamaşırları (külot) üstünden vajinasına dokunarak tahrik klitoris dudaklarını okşayarak mastürbasyon yapmaktadırlar. Genç kızların mastürbasyonu öğrenmesi genelde külotları üzerinde okşama ile zevk alması sonucu öğrenmesini sağlamıştır.

Yüz üstü uzanarak vajina klitorisinizi okşayarak da mastürbasyon yapmak kadınların tercihidir.

Kendinizi iyi hissettiğiniz yerde (yalnızken) cinsel içerikli filmler izleyerek tahrik olup da mastürbasyon yapmanız kolaylaşacaktır.

GENÇ KIZLARIN VE KADINLARIN MASTÜRBASYON HAKKINDA SORDUKLARI SORULAR!

Mastürbasyon yapmanın faydası nedir?
Genç kızların ve kadınların kendi cinsel benliklerini kazanmalarını sağlar, cinsel yaşam hakkında bilgiler öğrenmelerini ileride yaşayacakları sıkıntıların önüne geçer. Diğer bir faydası kişinin kendi kendini tatmin etmesi vücutta rahatlama sağlar günlük hayatta yaşayacağı stresi azaltır.

Kadınlar ne sıklıkta mastürbasyon yapar?
Ortalama olarak kadınlar hafta da bir kez, ayda 3-4 kez mastürbasyon yaparlar

Mastürbasyon yapmanın kızlara ne gibi zararı olur?
Mastürbasyon yapmanın bir zararı yoktur. Pis elle yapmamanız hijyenik olmanız  önerilir. Daha  önce kızların cinsel ilişki yaşamadığı için bekaretlerinin (kızlığının) bozulmaması için vajina için bir cisim ve parmak vb sokulmaması gerekir.

Mastürbasyon yapmak adet düzenini bozar mı?
Mastürbasyon yapmak adet düzenini bozmaz. Mastürbasyon yapanların rahatlama sağladığı için adet sancılarını azalttığı söylenir.

Adet döneminde mastürbasyon yapılır mı?
Adet döneminde mastürbasyon yapmayı önermiyorlar genelde. Hijyen ve mikrop kapmaması açısından bu günler de mastürbasyonu erteleyebilirsiniz. Adet günlerinde mastürbasyon yapanların adetini 1 gün uzattığı da bayanlar arasında geçen konudur.


Genç kızlar mastürbasyon yaparsa kızlığına bir şey olur mu?
Öncelikle şunu kesinlikle belirtmek lazım kızlar mastürbasyon yaparken bazı kurallara uyarsa asla kızlığına birşey olmaz sorun yaşamaz. Kızlık mastürbasyon yaparken vajina içine kesinlikle herhangi bir cisim, parmak vs sokmamaları gerekir. Klitorisi okşama basınç uygulama, çeşitli şekilde uyarma, oynama asla kızlık zarına zarar vermez.

Mastürbasyon yapmak günah mı?
Şimdi çevre de birinden duysanız kızlar mastürbasyon yapar ateşler de yanar, öteki dünyası azap içinde geçer gibi söylemler duyarız. Aslında bunların hiçbiri doğru değildir, kişi kendi cinselliğini kendisi yaşaması zina vb. şeylere kalkışmaması oldukça manidar olması gerekir. Zaten her birey uyku da rüya esnasında mutlaka vücut tarafından boşaltılmıyor mu? Bu konuyu bazı dini kesimler kesinlikle günah olarak ifade ederken, bazı dini bilgi verenler bunu insanlar sadece kendisinin yaşadığı için vaciptir. Kısacası bazı dini kesimler kesinlikle günah olduğunu belirtirken, bazılarıda vacip olarak ifade etmektedirler. Siz kalbinizden geçeni yapın, ya kendinize hakim olamayıp daha kötüye gitmektense mastürbasyon daha mantıklı değil mi?

Mastürbasyon yaptım kendimi kötü hissediyorum neden?
Sevgili okurlar, mastürbasyon yaptıktan sonra vücut bir süre rahatlama neticesinde aklınızdaki sorular nedeniyle kendinizi kötü hissetme yoluna gidebilirsiniz. Genelde ilk defa veya arada mastürbasyon yapan kişiler kendini kötü hissedebilir. Peki neden kendini kötü hissediyor olabilir bu; birincisi aklındaki acaba günah mı, ikinci ya bekaretime bir şey olduysa, olursa, üçüncüsü de halsizlik durumu. Mastürbasyon yaptıktan sonra erkekler de meni, kadınlarda da vüducun salgıladığı sıvılar nedeniyle bir halsizlik durumu söz konusudur. Zaman zaman beliniz de bir ağrı olabilir bunlar zamanla geçecektir. Mastürbasyon yaptıktan sonra kendini kötü hissetme genel olarak psikolojiktir.

Her genç kız yada kadın mastürbasyon yapar mı?
Kızlar kadınlara göre daha az mastürbasyon yapmaktadırlar. Bunun nedeni ise kızların bir kısmının henüz mastürbasyonu bilmemesi, kendini keşfedememesi, günah olarak düşünmesi, bekaretine (kızlığına) birşey olur düşüncesidir. Kızların ve kadınların büyük bir kısmı mastürbasyon yapmaktadırlar. Yapılan araştırmalar neticesinde kadınların % 85'i mastürbasyon yapmaktadırlar. Kadınlar genç kızlara göre mastürbasyonu hiç düşüncesiz kolayca seçmektedirler. Kadınlarda bekaret (kızlık) sorunu ortadan kalktığı için eşleriyle uyum sorunu yaşayan veya bunu bir yaşam haline getiren kadınlar mutlaka mastürbasyon yaparak kendilerini tatmin etmektedirler.

Mastürbasyon yaptım çok pişmanım! Neden?
Bu genelde ilk defa mastürbasyon yapanların ve zaman zaman mastürbasyon yapanların yaşadığı bir durumdur. Bunlar vücudun rahatlaması sonucu sizin kafanızdaki çeşitli sorulardan kaynaklanmaktadır. Siz sadece rahat olun bunların bir çoğu psikolojiktir. Kafanızdan çok pişmanım sorularını atın. Bir daha mastürbasyon isteği olduğunda yine aynı durumu  yaşarsanız sadece kendinizi üzersiniz. Unutmayalım ki mastürbasyon çoğu zaman bir ihtiyaçtır, rahatlamadır.

DİĞER MAKALEMİZ => KADINLAR NASIL MASTÜRBASYON YAPAR?

56 yorum:

  1. Hergün en az 4 defa mastürbasyon yapıyorum 17 yaşındayım ve kısır kalırsın diye diğer sitelerde okudum yardımcı olurmusunuz kısır kalırmıyım adet dönemimi düzenli olarak oluyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fazla yapıyorsun biliyorum bağımlılık oluyo bi süre sonra ama senin yaptığın çok zararlı mastürbasyon çok fazla yapmayınca yararlı bişey ama sen aşırıya kalmışsın günde 1 kereye düşür sonra haftada 3 e 4e indir yavaş yavaş sonra haftada 1 2 kere yap kurtulman lazım bundan

      Sil
  2. Yok bi sey olmaz merak etme

    YanıtlaSil
  3. Ben kızlığımı mastürbasyonla bozdum maalesef bir gün dayanamamıştım ve vajinama bir cisim soktum ve orda kızlığım gitti.Ben de 2 günde bir yapıyorum.Bazen abartıp 2 günde 4 kez bile yaptığım oluyor.Avaralıktan diyorum bir işle uğraşıyorum ama yine aklıma geliyor.Ben geç başladım 16 yaşında falan.Siz siz olun benim yaptığımı yapmayın.Şimdi çok zevk alıyorum ama dokunarak orgazm olamıyorum.

    YanıtlaSil
  4. Ben gunde 3 kez yapiyorum ama hergun bisey olmuyo yaptiktan sonra bol enerjili gidalar yiyorum uzerimdeki yorgunluk hissi gidiyo.

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar ben 16 yaşındayım mastürbasyon yaptım ama klitorisi oksadim ve asya inmedim ama bigün indim sadece gelme gitme yaptım üstünde daha önce ilişkiye de girmedim kizligima bişey olmuşmudur diğer sitede öyle yazıyor lütfen cevap verirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok bişe olmaz merak etme☺

      Sil
    2. Vajinanın içine bişey sokmadıysan kan da gelmediyse hiç bi sorun olmaz

      Sil
    3. IceRi ye bir cisim girmemişse sıkıntı olma

      Sil
  6. Ya ben haftada 1-2 kez yapınca memem büyüyo bu ergenlik döneminde oluşan bi büyüme evresimi yoksa öle mastürbasyon yaptığım içinmi lütfen cevap verin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızlar cinsel iliskide veya masturbasyoN yaptıklarında göğüsünde buyumw gercekleşir bi normal dir zararı olmaz

      Sil
  7. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar Sürekli mastürbasyon isteği oluyor durduk yere akinti gelyo ve nisanlimla calistigimiz için haftada 1 ilişkiye görebiliyoruz ama ben hiçbirşey yiyemiyorum cinsel ilişki isteğinden olabilir mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım cinsel düzensizlikten kaynaklanıyor. Hergün birlikte olabilseniz ihtiyacın kalmaz.

      Sil
    2. Hergun de sogumaya neden olur hep aumi ayni.degisik seyler denersiniz o da biter

      Sil
  9. Ben göğüsümden haz almıyorum neden bilmiyorum neden olabilir

    YanıtlaSil
  10. Ben de bayanim ama bende bosalamiyorum neden anlayamadim sadece az bisi beyaz akinti geliyor o kadar

    YanıtlaSil
  11. Ya ben 13 yasindayim ve kizligima dayanamayip kalem ve parmak soktum kalemide baya zorladim vr bunu cokkrz yaptim ama artik yapmaiyorum haz vetmiyo cunku kizligim gitmis olabilirmi lutfen cevaplayin gittiyse nasil anlayabilirim .teşekkürlet

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vajina deliğine bişey soktuysan kesinlikle kızlığın bozulmuştur sizin yaşınızda biz bunları bilmiyorduk ne fena olmuşsunuz

      Sil
    2. Büyük ihtimalle. Ya bu yaşta niye böyle yaptın ki kan geldi mi peki

      Sil
    3. Merhaba aslinda bir arastirmam icin buralara kadar geldim ve ilginc sorunlarla karsilastim burada ne yazik ki toplum olarak bilinclenmemiz gerek. Kizlik zari denilen seyin halk arasinda bahsedilen sekliyle yirtilmasi sadece kan gelip gelmemesiyle degerlendirilemez. Kanama bircok nedene bagli gelisebilir. Uztelik her deformasyon yirtilma degildir. Lutfen efsanelerle ve yanlis bilgilerle insanlari hatali yonlendirmeyelim. Hanimefendi sorunuza gelince kimse buradan kizlik zariniza bir sey olup oldugunu kestiremez. Fakat bunh anlamanin kolay yontemleri var. Bir uzmana basvurarak destek alabilirsiniz. Bu mumkun degilse de destek olabilecek cevrenizde insanlara ulasiniz lutfen. Bir doktor olarak da bulundugunuz ilde size yardimci olacak insanlara ulasabilmenizi diliyorum. Yardimcinolmak umidiyle iyi gunler..

      Sil
    4. Mastürbasyon kesinlikle zinadr ve allahu teala zinann her çeşisinden sakının diyor.. allah hepimizi affetsin😯

      Sil
  12. Ben 16 yaşındayım bir sürü mastürbasyon yöntemi kullanıyorum. 1.si duştayken duş başlığını klitorise doğru tutup biraz daha haz almak için saç kremi falan varsa sıkıyorum o bölgeye bu arada su sıcak olursa daha fazla haz alırsınız sıcak suyu tuttuktan sonra saç kremi suya göre soğuk olduğundan dolayı müthiş derecede zevk alıyorum deneyebilirsiniz. 2.si yastıkla yapılan mastürbasyon ondan da çok zevk alıyorum ama orgazm olmam biraz uzun sürüyor soyunduktan sonra klitorisi biraz ıslatıyorum ondan sonra sürtünmeye başlıyorum ileri geri bir yandan da porno izlemek yardımcı olur. 3.sü de parmaklarınızla ya da silindir olan herhangi bir şeyle diş fırçasının alt kısmıyla vs şeylerle daireler çiziyorum okşuyorum bir yandan da su tutunca daha iyi oluyor. Kısacası bunlar işte ve asla kızlığa zarar vermiyor bunları deneyebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  13. Merhaba. Ben de bir kere mastürbasyon yaparken parmağımın 2-3 cm ini falan soktum vajinama dayanamayıp. Ondan sonra kan geldi ama o da adet kanıymış sanırım. Yani adet gibi 7 gün kan geldi sonra durdu. Ama ben pek de emin olamadım. Acaba kızlığıma zarar gelmiş midir?

    YanıtlaSil
  14. Merhaba kizlar ben yeni sexk hocaniz kafaniza takilan surulari sorabilirsiniz

    YanıtlaSil
  15. Ben 19 yaşındayim. Şimdiye kadar hiç denememistim. Duşta tazyikli su ile denedim bi kaç defa.ama sonuç alamadım. Yani tam kendimden geciyorum. Korkuyorum ve bırakıyorum devam etmeyi. Sizce bende bi sıkıntı mı var?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en iyisini yapıyosun hiç bulaşma bence sabret evlenince istediğin zaman yaparsın abi tavsiyesi

      Sil
    2. sende bir sıkıntı var şimdi istemeyen kocasının sikmesinş de istemez

      Sil
  16. Orgazm olmak isteyen bayanlar gelsin seks ve cinsellik hakkında herşey için snapchat ardareel17

    YanıtlaSil
  17. Azgin ve doyumsuz sex düşkün kizlar sanal da birlikte olmak istermisinz.. Facebook efe efe olark ekleyebirsinz..

    YanıtlaSil
  18. Bakın 31 yada 62 zevk içinse günahtır sükunet bulmak içinse caiz dir tövbe etmeyip devam ederseniz büyük günah olur birde 1 namaz vakti cunup gecirmek ben erkeğim ve 2 3 haftada bir yapsamda çok utanıyorum kendimden siz siz olun kendinize sahip çıkın allahı utandırmayın bakın sitelerden yazıyor günah olup olmadığı


    YanıtlaSil
  19. Merhabalar ben kizligima duşta tazyikli su tuttum ve bu kaç gün idrarimi tutamaz oldm kanla birlikte idrar kacrdim kizligim bozulmuş müdür? Evlendiğim zaman kizligimdan kan gelirmi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım jinekoloğa git bir görün istersen.

      Sil
  20. Merhaba şey ben bazen sevdiğim kişiyi sadece arzulayıncada boşalıyorum bu bir çeşit mastürbasyon mu zararlı mı. Ve birde ben günde bazen çok sıkıştığım (kendimi kötü hissettiğimde ) 2 kez yapıyorum zararlı mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutsuzluk hissi oluyor mu ya da buyuk bir zevk mi?

      Sil
  21. Isterseniz telefonda sohbet edip birbirimizi tatmin edebiliriz

    YanıtlaSil
  22. Vajinanin icine parmagimi sokup cikardim ama kanamadi ve yanma veya acida olmadi kizligim gitmismidir

    YanıtlaSil
  23. Bende vajinamın içine parmağımı sokup çıkardım bi kez ama kanamadı ve acımadı kızlığım bozulmuş mudur?

    YanıtlaSil
  24. Ben 13 yaşındayım kendimi okşayıp yastığa sürüyorum ama boşalamıyorum arkadaşım yanımda kendini boşalttı ben yapamadım sevgilim seks teklif etti korktum bana yöntem verirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 13 yaş8nda sex :))).

      Sil
    2. korkmana gerek yok bayanlar içine de boşalabiliyor
      benimle deneme yapabilirsin ;)

      Sil
  25. Ben masturbasyon yaparken kendimi kaybedip parmağımı soktum ama kan gelmedi ve acımadı kızlığım bozulmuş mudur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kan gelmediyse bozulmamıştır parmağının hepsini sokmamışsındır

      Sil
  26. Zarınız delinirse delinsin. Evleneceğiniz insanı da ona göre seçin. Ama ben illa evlendikten sonra kanasın istiyorum diyorsanız yapmayın. Yok kanar mıymış? Kızlığı gider miymiş? O zara takacak bir aptalla evlenmeyin o daha iyi değil mi?!

    YanıtlaSil
  27. bende adetliyken masturbasyon yaptım Ama hiçbir şekilde cisim veya parmak sormadım.Kanamam arttı araştırınca katilip gevşemesine dolayı kanamanın arttığını öğrendim bu dogru mu?Kızlık bozulmaz değilmi??

    YanıtlaSil
  28. Yorumlari okudukca bosalasm gelio bu ne aq

    YanıtlaSil
  29. Yaaa ben kendimi garip hiss ediyorum yani gece yatarken babamin horlamasina orgazm oluyorum her hangi güçlü vibrasyon olduğu zaman da garip hiss ediyorum normal mi bu acaba?

    YanıtlaSil
  30. ben yaptığım herşeye rağmen zevk alamıyorum yardımcı olurmusunuz.

    YanıtlaSil
  31. Bende yapıyorum fakat neden bilmiyorum iç dudaklar normal yaşamımda düzgün durmuyor tuvalete girdikten sonra falan sürekli elimle düzeltmek zorundayım ve pişmanım yaptığıma hareket edince fakan da elimle düzeltiyorum rahatsızlık veriyor çünkü kızlığım bozulmuş mudur

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.