Home » » Ergenlik Dönemi ile ilgili Kiminle Konuşabilirim?

Ergenlik Dönemi ile ilgili Kiminle Konuşabilirim?

Yazar: Unknown on 16 Ağustos 2013 Cuma | 19:10

Genç kızlığa ilk adımı attık, göğüslerimiz belirginleşmeye başladı tamam; ama aslından bir nevi maratonun büyüğü şimdi başlayacak. Çünkü göğüslerinize uygun olan sütyenleri bulma maratonuna girmiş bulunuyorsunuz. Her ne kadar göründüğü kadar kolay olmasa da sakın korkmayın. Çünkü biz size ne çok büyük ne de çok küçük olacak ölçülerde; tam doğru ölçüde olan sütyeni bulmanız için gerekli bilgileri veriyor olacağız.

Gerçek şu ki, çoğu bayan göğüs ölçüleri hakkında hiçbir bilgiye sahip değil. Unutmayın ki, göğüs ölçüleriniz hayatınız boyunca değişiklik gösterecektir. Eğer bir süre önce almış olduğunuz sütyeni giyebiliyorsanız bu sizin için gerçekten büyük bir şans. Örneğin hiç düşündünüz mü neden Victoria’s Secret çamaşırlarını satan tezgahtarlar boyunlarında sürekli mezura ile dolaşır? Çünkü sürekli değişen göğüs ölçüsü almak zorundadırlar. Sütyen alırken birini yumuşak diye, diğerini ise beğendiğiniz için aldınız. Peki, göğüs ölçünüze en uygun olanı bulmak için ne yapacaksınız?

Sütyenleriniz sizin çok değerli iki parçanızı emanet ettiğiniz önemli giysiler. Aşağıdaki faydalı bilgileri adım adım takip ederek, bu önemli giysiyi en doğru ve en bilinçli şekilde seçebilirsiniz.

Bu yöntemle ile doğru ölçüyü yaklaşık olarak bulabilirsiniz. Ancak her markanın kendine özgü kalıpları olduğu için en doğru ölçüyü bulana kadar farklı modelleri denemek de fayda var.

Göğüslerinizi sıkan modellerden kesinlikle uzak durun.  Gardırobunuzdaki sütyen numaralarına da çok takılıp kalmayın. Ölçülen sütyen bedeniniz 34B; ama siz kendinizi 34C’nin içinde daha rahat hissediyorsanız 34C’yi satın alın.

Kendinize şu soruları sorun, giydiğiniz sütyen içinde göğüsleriniz rahat mı, sütyen göğüslerinize tam olarak oturuyor mu? Göğüs kafesinize ya da kemiklerinize sütyeniniz herhangi bir rahatsızlık veriyor mu? Sütyeniniz alt kısmı düz bir şekilde bedeninizi sarıyor mu? (Arka kısım biraz daha aşağıda kalıyor da olabilir). Sütyenin lastiği ve askıları sıkmıyor ama vücudunuza tam oturuyor mu? Bu soruların cevabı evet ise tebrikler, size en uygun sütyeni buldunuz demektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.