Home » » Formunuzu Korumak İçin!

Formunuzu Korumak İçin!

Yazar: Sibel Yeşilci on 27 Ocak 2014 Pazartesi | 00:54

Fazla kiloların huzurunuzu kaçırmasına, hayattan keyif almanızı engellemesine izin vermeyin! Gün içerisinde kolayca uygulayabileceğiniz yöntemlerle hayal ettiğiniz kiloya kavuşun ve formunuzu kaybetmeyin!

Yürüyün!
Bulabildiğiniz her fırsatta yürüyün ve kalori yakmaya başlayın! Açık havada yürüyüş yapmaya fırsat bulamıyorsanız; evin içinde yürümeyi deneyin. Uygun fiyatlara satın alabileceğiniz step aletiyle en sevdiğiniz diziyi izlerken step yapın, eğlenerek kilo verin.
Yürüyüş yapmak kilo vermeyi hızlandırırken kalp sağlığını korumaya da yardımcı oluyor.
Yüzün!
Bulunduğumuz mevsim, vücudun tüm kaslarını çalıştıran ve kilo vermeyi sağlayan yüzme için çok uygun. Havuz ya da denizde yüzerek hem ruhunuzu dinlendirin hem de hızlı kilo verin.
Havuz hizmeti sunan spor salonlarına kayıt yaptırarak her gün yüzme ve form koruma fırsatını değerlendirebilirsiniz.
Beslenin!
Kilo verebilmek için gün boyunca aç kalmak gerektiği fikrini aklınızdan çıkarın. Hem vücut sağlığınız hem de formunuzu korumak için ana ve ara öğünlerinizi atlamadan sağlıklı beslenin.
Hem lezzetli hem düşük kalorili hem de ekonomik yemekler hazırlamaya olanak sağlayan tavuk; içerdiği protein sayesinde vücut direncinizin güçlenmesine yardımcı olur.
İçin!
Formda kalmak, cildinizin güzelliğini korumak, iç organların sağlıklı çalışmasını sağlamak için günde en az 2 bardak su için. Günlük su tüketimini 1,5 litre çıkarmak daha hızlı kilo vermenizi sağlar.
Su içmeyi alışkanlık haline getirebilmek için kolayca ulaşabileceğiniz şekilde masa üstünde sürahi bulundurun.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.