Home » » Kadınlar nasıl masturbasyon yapar?

Kadınlar nasıl masturbasyon yapar?

Yazar: Sibel Yeşilci on 19 Mayıs 2014 Pazartesi | 21:50

Kadinlar Nasil Masturbasyon Yapar? sürekli merak edilen konular arasında yer almaktadır. Peki kadınlar mastürbasyon yapar mı? evet kadınlar mastürbasyon yapar...

PEKİ KADINLAR NASIL MASTÜRBASYON YAPAR!..

Kadınlar cinsel bölgeleri sürtünmeye duyarlı şekilde yaratılmıştır. Kadınlar vajinasına dokunması bile duyarlı duruma geçirmektedir. Kadınlar veya kızlar genel olarak mastürbasyon öncesi zihninde bir erkek yada birlikte olma canlandırması yapıyor.

Kadınlar mastürbasyon öncesi kendisini rahat hissedecek bir yerde olması gerekir. Kendisi rahat hisseden kadın aklında canlandırdığı birini düşünerek, vücudunda gögüsler ve cinsel bölgelerine dokunarak mastürbasyona başlar. Kadınların vücüdü kısa zamanda kendini mastürbasyona hazırlar, gögüs uçlarında diklesmeler başlar, vajina da ıslaklık artar dokundukça iyice zevk başlar.

Kızların, kadınların masturbasyon konusunda, hem tedirginlikleri hem de acemilikleri vardır. Kadın olsun erkek olsun, cinsel organları ve bölgeleri dışardan dokunma ve sürtünme türü uyarıları, zevk biçiminde algılar. Böylece masturbasyonun alt yapısı her zaman bu eyleme uygundur. Kadınların cinsel bölgelerinin duyarlılığı, erkeklerden daha fazladır.

 Vaginanın doku yapısı doğuma programlanmıştır. Bu nedenle girişteki ilk iki santimi duyarlı olup, geri kalan bölümünün duyarsız olması, çok kadında, vaginal orgazm güçlüğü olarak karşımıza çıkmaktadır. Oysa her kadın, klitoris dediğimiz, küçük dudakların üst birleşim köşesinde, deri altında ele gelen ufak oluşumdan zevklenir. Sanki doğa, kadınların vaginadan aldığı haklarını yememek için, klitorisilerini bir hayli duyarlı kılmıştır. Bu nedenle, klitoris zevklenmesi, buna bağlı masturbasyon, bebeklikten başlayarak, ileri yaştaki kadınlara kadar, her dönemde rastlanan ve yapılabilecek bir doyum yöntemidir. Masturbasyon tekniklerinin hangisi doğru, hangisi sağlıklı?

Kadınların bacakları arasına yastık koyarak mastürbasyon yaptığı da bilinmektedir.

Sorusu bize sık sorulmaktadır. Genç kızların bir yanda güçlü coşkuları, öte yanda “acaba kendimize zarar veriyor muyuz?” Kuşku ve korkuları masturbasyonu heyecanlı ve korkulu bir duruma getirir. Zevk, çoşku, kuşku zaman zaman yerini pişmanlığa da bırakır. Bu karmaşa da onları rahatsız eder.

Kadınların mastürbasyon yapması sakıncalımı?
Kadınların mastürbasyon yapmasında yapılan araştırmalara göre sakınca görülmemiştir. Aşırıya kaçılmadıkça, kadınlara veya kızlara rahatlama hissini yaşatmış olur.

Kadınların mastürbasyon yapması dinen sakıncalı mı?
Bu soru kimseye soramadıklarımız arasında yer almaktadır. Bazı dinine düşkün kadınlardan aldığımız bilgilere göre kadınların mastürbasyon yapmasını uygun bulmadıklarını belirtmekte, genç kızların daha kötü sonuçlara ilişkilere gitmektense mastürbasyon yaparak ihtiyacını gidermesini önermektedirler.

Adet döneminde mastürbasyon yapmak sakıncalımı?
Tabi özellikle adet döneminde de bazı kadınlar daha da istekli olduğunu bilmekteyiz, bu durumda adetli bölgesine zarar vermeden kendini mastürbasyon yapacak şekilde ayarlaması sakıncalı durum getirmez.

>> GENÇ KIZLAR NASIL MASTÜRBASYON YAPAR MAKALEMİZ<<

>> DİĞER KADINLAR MASTÜRBASYON YAPAR MAKALEMİZ <<


0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.