Home » » Bakire kızlar nasıl mastürbasyon yapar?

Bakire kızlar nasıl mastürbasyon yapar?

Yazar: Sibel Yeşilci on 21 Aralık 2014 Pazar | 03:16

En önemlisi konunun özü mastürbasyon yapmayı bir kadın olarak ifade etmek istiyorum. Ergenlik döneminden sonra kızlarda karşı cinse karşı bir ilgi ve arzulama olmaktadır. Kimi zaman bir film izlerken kimi zaman da karşı cinslerin (erkeklerin) davranışları etki yaratmaktadır.

Klitorisinizi okşamanız yeterli vajinanın biraz üstünde vajina dudaklarının arasında yer alır. İster kendi ıslaklığınızla, ıslanma probleminiz varsa çoğu kızların yaptığı basit yöntem tükürük, çok kaygan olsun diyorsanız kremle yapabilirsiniz. Ne çok bastırın, ne de az.

Öncelikle kızlar kendinizi rahat hissettiğiniz yerde mastürbasyon yapabilirsiniz. Aklınızdaki bütün herşeyi bir kenara bırakın sadece o anı yaşamanızı tavsiye ederim. Öncelikle kızlar bacak arasına yastık koyup sürtünerek mastürbasyon yapabilirsiniz. Bacaklarınızın arasında yastık varken göğüs uçlarınızla oynayın hayal dünyanız için bunu gerçekleştirin birini arzulayın zevk alacaksınız bir süre sonra boşalabilirsiniz.

Diğer bir şekil ise vajina girişi klitorisi okşamak, her kız, klitoris dediğimiz, küçük dudakların üst birleşim köşesinde, deri altında ele gelen ufak yerden zevklenir. Sizde uzanın kafanızda hayaller kurun birini arzulayın vajina girişine zarar vermeden klitoris küçük dudaklar etrafında daireler çizin bir elinizle göğüslerinizi okşayın bir süre sonra ıslanma olacaktır. Göğüs uçları mastürbasyon yaparken biraz büyüme olacaktır kendinizi akışına bırakın iyice zevk alın bu şekilde boşalabilirsiniz. Bu yöntem en çok kullanılan bayanların mastürbasyon şeklidir.

Bir diğer şekil banyoda mastürbasyon yapmak, kızlar erkeklere göre daha duyarlı vücuda sahiptir. Eğer banyoda iseniz basınçlı suyun klitorise tutulması ile mastürbasyon ise bayağı yaygın bir yöntemdir, bu da kızlık zarına zarar vermez. Aklınızdaki bütün her şeyi bir kenara bırakın hayal dünyanız içinde vajinanıza su tutun zevk alacaksınız.

Kendinizi rahat hissettiğiniz yerde bacaklarınızı açıp kapatarak da mastürbasyon yapabilirsiniz. Bunu yaparken yatağa uzanıp hayal dünyanız içinde klitoris okşayın etrafında daireler çizin baskı uygulayın vajina dudaklarını elinizde okşayın yüzeysel olarak bir şeyler sürtebilirsiniz. Bir elinizle göğüs uçları ile oynayın bir süre sonra ıslanma olacaktır ve kısa süre içinde boşalacaksınız.

Genç kızlar kızlığıma (bekaretime) birşey olur endişesi ile bir kısmı da iç çamaşırları (külot) üstünden vajinasına dokunarak tahrik klitoris dudaklarını okşayarak mastürbasyon yapmaktadırlar. Genç kızların mastürbasyonu öğrenmesi genelde külotları üzerinde okşama ile zevk alması sonucu öğrenmesini sağlamıştır.

Yüz üstü uzanarak vajina klitorisinizi okşayarak da mastürbasyon yapmak kadınların tercihidir.

Sema Nur Akdağ

=> DİĞER YAZIMIZ: GENÇ KIZLAR NASIL MASTÜRBASYON YAPAR?

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.