Home » » Erkekler nasıl mastürbasyon yaparlar?

Erkekler nasıl mastürbasyon yaparlar?

Yazar: Sibel Yeşilci on 9 Aralık 2014 Salı | 11:46

Erkekler mastürbasyonu, cinsel organları dışarıda olduğu için, kadınlara göre daha kolay bir şekilde yapabilirler. Penisin dışarı da olması zaman zaman erkekleri çeşitli ortamlar da etkilenen erkekleri zor durum da bıraksa da mastürbasyon yapması oldukça kolaydır. Erkekler ergenlik döneminden itibaren karşı cinse tahrik olmaya başlarlar, bu durumda penis büyür istek artar. Erkeklerin çok az bir kısmı mastürbasyon yapmaktan kaçınıp sadece uyku esnasında yada rüyada vücudun kendi kendine boşalması olarak karşımıza çıkar.

Peki erkekler nasıl mastürbasyon yapar sorumuza gelince;
Kadınlar dan veya karşı cinsten etkilenen erkekler kendilerini boşaltma yoluna girerler. Bu durum da penis kalkık yani büyümesi gerçekleşir. Müsait bulunan yerler genel de erkeklerin mastürbasyon yapmasına olanak sağlar. Büyümüş dik durumda ki penis aşağı yukarı çekilerek zevk alma sağlanır. Bunu yaparken erkekler daha çok kadınları iç hayal dünyasında canlandırırlar. Penisin bu şekilde aşağı yukarı elle kavranması sonucunda erkekler boşalır.

Dolayısıyla mastürbasyon sırasında organın kavranması ve oraya bir salınım, bir titreşim uygulanması gereklidir. Bunun dışında erkekler de kadınlar gibi ellerini kullanmadan, bir yatağa, çarşafa ya da başka bir şeye sürtünerek de mastürbasyon yapabilirler. Yatağa yüz üstü yatarak bile mastürbasyon yapan erkekler olabilmektedir.

Erkekler mastürbasyon yaparken bazıları sabun sıvı yada kayganlaştırıcı sürerek zevk almasını kolaylaştırır. Bazı erkeklerin de sabunu delip arasına pesini sokarak bu şekilde doyuma ulaştığı mastürbasyon yaptığı bilinmektedir.

Glans, penisin diğer bölümlerine oranla çok fazla sayıda sinir ucu taşıyan, çok hassas bir bölgedir. Aynı şey kadın klitorisi ve vajen duvarları için de geçerlidir. Buralarda sinir ucu uyaranları çok fazladır. Özellikle erkekler boşaldıktan sonra, penisin ucuna dokunulduğunda hazzın ötesinde bir acı hissedebilirler. Çünkü oraya kan dolduğu ve sinir uçları genişlediği için, sinir uçları iyice açılmış olur.

Erkeklerin bir kısmı mastürbasyon yapma yeri olarak ta banyoyu tercih etmektedirler. Bu yüzden banyonun ortak kullanılan yerler de erkeklerden sonra temizlenmesini kadınlar uygun görmektedirler. Sperm kalıntılarının bulunması sonucunda hijyenden vazgeçmeyen kadınlar dikkat etmektedirler.

Erkeklerin cinsel organlarının (penisinin) dışarıda olması karşı cinse karşı dışarı ya da uygun olmayan durumlar da tahrik olması bu durumda kendisini oldukça zor durumda bırakabilir. Özellikle geniş bir pantolon giyip tahrik olan bir erkek ortam da pantolon üzerinden penisin kalkık olduğunu gösterebilir. Bunun için erkeklerin iç çamaşır tercihini boxer diye bilinen çamaşırlardan tercih etmesi yararına olacaktır.

Erkeklerin bir çoğu kadınların giyimlerinden etkilenebilir tahrik olabilirler. Bu da mastürbasyon yapma istediğini artırmaktadır.

Diğer bir soru ise erkekler boşalınca ne oluyor?
Erkeklerin boşalması sonucunda sperm adı verilen bir sıvı dışarı çıkmaktadır. Bu sperm adı verilen sıvı cinsel ilişki esnasında kadın vajinasına girmesi sonucu hamilelik gebelik başlangıcı olmuş olur. Sperm beyaz renkte olup kendine has bir kokusu vardır. Özellikle siyah iç çamaşıra boşalan erkeklerin hemen değiştirmesi yararına olacaktır. Sperm sıvısı iç çamaşırlar da iz bırakır bunun için hijyen açısından çamaşırlar değiştirilmelidir.

Erkeklerin bir çoğu hafta da en az iki kez mastürbasyon yapmaktadırlar. Halk ağızında erkeklerin mastürbasyon yapması otuz bir (31) denilerek adlandırılmaktadır. Bir çok erkek 31 sayısını söylerken ya gülümser ya da söylerken çekinir, bu sayının uğursuz olduğuna inanırlar.

Erkeklerin mastürbasyon yapmasının yaşı nedir diye sorarsanız, daha çok ergenlikten itibaren başlar bu 65 yaşına kadar sürebilir. Kısaca iktidarı kaybedene kadar (penisin kalkmaması) sürer.

Bu makalemizde sizlere erkekler nasıl mastürbasyon yapar hakkında bilgiler vermeye çalıştık. Sorularınızı yorum yazarak veya bize e-mail yoluyla gönderebilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.