Home » » Orjinal Yapay Kızlık Zarı

Orjinal Yapay Kızlık Zarı

Yazar: Sibel Yeşilci on 15 Mart 2020 Pazar | 16:06

Yapay bekaret zarı satışlarının da ülkemizde başlamasından sonra bayanlar orijinal Japon malı ürüne ulaşmak için arayış içerisine giriyorlar.

Yapay Kızlık Zarı Satışı

Yapay kızlık zarı çeşitli nedenlerden dolayı bekaretini yani kızlık zarını kaybetmiş bayanların, eşleri ile ilk gecelerinde kullanmaları ve ilk gecelerini sanki kızmış gibi kanamaları olarak atlatmalarını sağlayan Japon bilim adamları tarafından 1993 yılında geliştirilmeye başlanılmış ve 2000'li yılların başlarında seri olarak üretilmiş mucizevi bir üründür.
Yapay kızlık zarından bir paket sipariş verdiğiniz zaman size 2 adet gönderilmektedir. Bu ilk ürünü bayan herhangi bir erkeğe ihtiyaç duymadan tek başına test edebilir, sonucu görebilir ve diğer ürünü de daha profesyonel bir şekilde kullanabilir. Bayanların içinin rahatlaması açısından üretici firma bu şekilde bir yöntem geliştirmiştir. Size gönderilecek olan her iki sahte kızlık zarı da aynı ürün olup, dilediğiniz ürünü önce, dilediğinizi de
Aldıkları ürünün orijinal yapay kızlık zarı olup olmadığı hakkında tereddütleri olan bayanlara bizim tavsiyelerimizi iletmek istiyoruz. İnternet üzerinden yapay kızlık zarı isimli siteden satışta olan ürün orijinal Japon malı olup gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Yapay Kızlık Zarı Kullanımı

Yapay Kızlık Zarı Kullanımı Alternatif olarak geliştirilen yapay kızlık zarının kullanımı gayet basittir.
Kullanmadan önce vajinal tampon ile vajinanın içi temizlenir.Yapay kızlık zarının dışındaki kabı çıkarıp koyu kısım içeriye bakacak şekilde vajinanın 3-4 cm içerisine yerleştirilir. Yerleştirdikten sonra 15 dakika beklenir. Bekleme sürecinin ardından 15 dakika da ön sevişme yaparak sizden gelen sıvı yardımıyla ürünün çözünme işlemi gerçekleşir. Sonrasında yapay kızlık zarı ürününe müdahale ile sonuç alınmaktadır. Sırasıyla bu işlemler eksiksiz bir şekilde uygulandığı taktirde mutlaka olumlu sonuç alabileceksiniz.

Yapay Kızlık Zarıyla Kızlık Zarı Dikimine Son !

Ülkemizde bekaret kaybına uğrayan bayanların bu sorunu çözmek için başvurduğu yöntem kızlık zarı dikimidir. Kızlık zarı dikimi ameliyatları kızlığın yenilenmesi ve tamiri için yapılır. Sağlık sorunların değil de sosyolojik nedenlere bağlı olarak yapılmaktadır. Bu ameliyatlar ülkemizde birçok yerde yaygın olmasa da yüksek maliyetlerde yapılmaktadır.
Ürün Normal bekaret zarının tüm özellikleri gösteren yapay bir üründür. Ürün tamamen cilde dost su bazlı ve albumin temell materyallerde üretilmiş olup kesinlikle sağlığa zararlı hiçbir yönü yoktur. Kullanımı çok kolay ve basit olan bu cinsel sağlık üründür.
Yapılan araştırmalarda bekaret zarları cinsel birleşmelerden ziyade;
Spor yaparken.
Çocukken geçirilen kazalar.
Hatta İlk tampon kullanılması sırasında kaza ile kaybedilebiliniyor. İşte bu ürün bekaret zarı korkusunu unutmanızı sağlayacak.
Vajina içerisine yerleştirilen bu ürün ilk günkü gibi bir vajinal gerginliği yapay olarak sağlayacak bunun yanında penetrasyon sonucu içinden kırmızı renkli bir sıvı yayılması sonucu gerçekci bir görüntü sağlamaktadır.

İnternetten yapay kızlık zarı sipariş verebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.